Giv gaven til et godt formål

Giv en velgørenhedsgave og hjælp
den trængte natur med mere plads.

Hjælp naturen i Danmark

Giv en velgørenhedsgave, der gør en reel forskel. 100 procent af din donation går til at give den trængte vilde natur mere plads i Danmark. Det gavner de flere end 2500 arter vilde dyr, planter og svampe, der er ved at forsvinde, fordi de mister levesteder. Gaven gavner klimaet, dig, os, vores børn og generationerne efter, som kan opleve livet i den gode, vilde natur. Du kan være med.

100 % til naturen

Din støtte er med til at sikre naturen, hvor den findes og er truet, og genoprette den, hvor den før har været. Din støtte går ubeskåret til opkøb af værdifulde danske naturområder, som har brug for beskyttelse, naturgenopretning eller -pleje. Vi tager ingen administrationsgebyr.

Naturen mangler plads

Kun 1,6 % af Danmarks areal er beskyttet natur, hvor naturen kan trives frit. Resten styrer vi mennesker, fordi vi bygger veje og huse eller dyrker jorden. Naturfonden sikrer naturen, hvor den findes og er truet, og genopretter den, som den var engang, før den blev ødelagt. Det gavner den vilde natur, klimaet og os alle.

HVORFOR DANSK NATUR?

I Danmark har vi mange smukke og unikke naturområder. Fra de stormombruste kyster over eventyrlige, urørte skove til bølgende blomsterenge. Men mange af de vilde dyr og planter, som tidligere var almindelige her, er i dag truet, fordi deres levesteder forsvinder. Det er vores opgave at passe på naturen. Nu og i al fremtid.

100% til naturen

Din støtte er med til at sikre naturen, hvor den findes og er truet, og genoprette den, hvor den før har været. For at dit bidrag rækker længere, bliver der ikke taget nogen form for administrationsgebyr. Det betyder, at dit bidrag går ubeskåret til opkøb af værdifulde danske naturområder, hvor der er brug for beskyttelse, naturgenopretning eller -pleje.

Mobilvisning

6 GODE IDÉER til VELGØRENHEDSGAVEN

JULEGAVEN

Vil du støtte et godt formål med din julegave? Overrask med et SKOVBEVIS som julegave og hjælp den vilde natur. Det varer for altid.

Køb julegaven

Mandelgaven

Mange vil gerne give en mandelgave med et godt formål. Med et SKOVBEVIS fra Naturfonden glæder du din mandelgave-vinder med ægte natur. Det giver mening for altid.

Køb mandelgaven

Mors Dag

Giv Mors Dag-gaven, der går til et godt formål og pynter på væggen. Du kan vælge mellem flere flotte motiver fra naturen. Alle SKOVBEVISer er i A4 størrelse og trykt på lækkert A4 kunstpapir.

Køb Mors Dag-gaven

Fars Dag

Giv Fars Dag-gaven, der går til et godt formål. Med et SKOVBEVIS får far en gave, som gavner naturen. Bestem selv, hvor mange m2 natur, du vil give.

Køb Fars Dag-gaven

Fødselsdagsgave

Giv en gave, der går til et godt formål, nemlig mere plads til naturen. Naturen mangler plads, men du hjælper med hver nye m2, du giver.

Køb fødselsdags-gaven

Mindegave

Giv et varigt minde i forbindelse med bisættelse eller begravelse. Vi kan samle donationer og lave et smukt bevis.

Læs mere

Anne Vibeke gav sin mand natur i julegave

”Det er dejligt at vide, at jeg har været med til at redde Lerbjerg Skov. Det var netop det, jeg havde håbet på, da jeg købte et Skovbevis på 20 m2. Jeg gav det som julegave til min mand. Jeg tænkte, han ville synes, det var en fin gestus. Vi vil gerne gøre vores til at hjælpe med at redde og genoprette skove i Danmark.
Mange bække små…”

Anne Vibeke Winkler, Humlebæk

Flora gav Skovbeviser i mandelgave

”Jeg er megastolt og glad i hjertet ved at vide, at mit lille bidrag har gjort en forskel. Jeg synes, det er vildt blæret at vide, at de 2 x 20 m2, jeg har købt på Skovbeviser, nu er reel vild skov. Da vi købte, tænkte jeg lidt: Ja, ja, og hvordan kan man tjekke, om det reelt virker?  Og nu er det virkeligt. Jeg køber Skovbeviser, fordi vi har brug for mere vild natur at give tilbage til dyrelivet. Vi mennesker har helt glemt, hvor vigtig naturen er for vores fysiske og mentale trivsel. Vi ved fra forskningen i bl.a. mindfulness og stress, hvor healende naturen er – og jo vildere jo bedre,
så det er så vigtigt.”

Flora Tara Melchiorsen, Næstved. Hendes køb af Skovbeviser er gået til Frejlev Skov på Lolland.

Carina fra Odense har sikret 20 m2 af Odenses nye naturskov

”Jeg er glad for, at jeg aktivt er med til at støtte og bevare den danske natur, og jeg er glad for at lære mine børn det. Skov er for mig, hvad havet er for andre. Den giver mig en ro som intet andet. Jeg vil gerne kunne gå ud i skoven og trække vejret helt ned i maven. Jeg vil gerne tage mine børn med ud i skoven. Men, vigtigst af alt, vil jeg gerne have, at min støtte er med til at beskytte de hjem, hvor alt det fantastiske dyreliv og natur, vi har i Danmark, skal leve. Lige fra den lille bænkebider til det flotte egetræ.”

Carina Haagen, Odense, har støttet Hesbjerg Skov med Skovbevis på 20 m2

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.