Ledige stillinger

Studentermedhjælp i Den Danske Naturfond

Har du lyst til at hjælpe os og naturen med kommunikation, fundraising og kampagner?

Naturfondens kommunikations- og marketingsteam søger snarest muligt en selvstændig, velformuleret og serviceorienteret studentermedhjælp 15-20 timer om ugen.

Om jobbet og dig

Naturfonden er en ung organisation i stor fremgang. Det betyder, at opgaverne er mange og ofte varierede. Vi er et lille sekretariat med mange fagligheder. Du arbejder struktureret og glædes ved at få opgaverne i mål. Til gengæld kvitterer vi med godt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og mulighed for at lære en masse om natur, fundraising og kommunikation.

Det er ikke så vigtigt, hvad du læser, men du har minimum halvandet år tilbage på studiet.

Er du den rigtige person til stillingen, er du formodentlig velformuleret og selvkørende. Du hviler i dig selv og er ikke bleg for at tage telefonen og tage en sludder med vores bidragsydere. Det er desuden en fordel, men ikke et krav, at du besidder gode it-kompetencer og kan bruge Adobe InDesign eller andre designprogrammer.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Kundeservice på telefon og mail
  • Produktion og planlægning af indhold til nyhedsbreve og sociale medier, særligt Instagram
  • Hjælp til kampagneafvikling, herunder pakning af skov- og naturbeviser
  • planlægning og afviklingen af events

Om os

Naturfonden er en privat nonprofit fond, der er stiftet i 2015. Vi arbejder for at beskytte og forbedre den danske natur gennem konkrete projekter i hele landet. Fonden er uafhængig og arbejder ikke for særlige interesser.

Arbejdsstedet er i fondens sekretariat på Vodroffsvej 59 på Frederiksberg. I sekretariatet er vi 8 fuldtidsmedarbejdere og 2 studentermedhjælpere.

Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen mellem 9.00-17.00 fordelt på 2-3 faste hverdage. Den endelige arbejdstid planlægges med hensyntagen til dit studie.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Maya Schuster på mail ms@naturfonden.dk eller telefon 2481 7747.

Ansøgning og frist

Send os din korte, motiverede ansøgning og et CV senest mandag den 20. december kl. 12.00. Ansøgning sendes til: kontakt@naturfonden.dk. Når vi læser din ansøgning, lægger vi mere vægt på et levende og ukompliceret sprog end på dine tidligere erfaringer og din viden om naturen.

Vi holder ansættelsessamtaler første uge i januar.

Du kan læse mere os på www.naturfonden.dk  og www.facebook.com/naturfonden. Den Danske Naturfond betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle til at søge stillingen.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.