Ledige stillinger

Den Danske Naturfond søger administrativ medarbejder

Naturen i Danmark er under pres. Det er vores opgave at passe på den og skabe flere levesteder for vilde dyr og planter. Hvis du vil være med til at arbejde for den sag, er det måske noget for dig at blive vores nye administrative medarbejder.

Den Danske Naturfond er en uafhængig, privat fond, der arbejder for at skabe mere og bedre natur. Vi er stadig en ung organisation og i hastig udvikling. Derfor har vi brug for en alsidig medarbejder, der kan være med til at udvikle vores administrative rutiner og effektivt kan sætte sekretariatets mangeartede opgaver i system.

For at løse dine opgaver er det derfor vigtigt, at du er struktureret og detaljeorienteret og kan fungere godt med kontaktflader til mange forskellige kollegaer og fagområder.

Om jobbet
Vi tilbyder et spændende job med dygtige og dedikerede kolleger i et uformelt og ambitiøst arbejdsmiljø. Med dig til at understøtte sekretariatets drift glæder vi os til at lykkes endnu bedre med at omsætte Naturfondens formål til handling.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udvikling af fondens administrative systemer og rutiner
  • Regnskab, budget og fakturering
  • Ejendoms- og projektadministration
  • Udformning af kontrakter og samarbejdsaftaler
  • Ansvar for GDPR og journalisering
  • Betjening af bestyrelsen i samarbejde med direktøren

Kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du er AC uddannet med et par års erhvervserfaring. Gerne fra en lignende stilling eller anden form for sekretariatsbetjening med en bred vifte af opgaver. Du skal have lyst til at arbejde på en mindre arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor vi løfter sammen på tværs af jobfunktioner.

Vi forventer i øvrigt, at du har følgende kvalifikationer:

  • Juridisk og regnskabsmæssig forståelse
  • Gode analytiske evner
  • Er imødekommende og god til at samarbejde
  • Er god til at prioritere og organisere dit arbejde selvstændigt

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingens løn- og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt efter kvalifikationer. Du ansættes med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Arbejdsstedet er Naturfondens sekretariat på Vodroffsvej 59, 1900 Frederiksberg C.
Sekretariatet består af 7 fuldtidsmedarbejdere og 2 studentermedhjælpere. Den daglige ledelse varetages af Naturfondens direktør, og den overordnede ledelse varetages af bestyrelsen.

Ansøgningsfrist: 20. juni med samtaler kort herefter.

Ansøgningen skal sendes til kontakt@naturfonden.dk.

Yderligere information
Du kan få yderligere information ved henvendelse til direktør Flemming Nielsen på mobil 24 66 13 62 eller på mail fn@naturfonden.dk.

Læs om Naturfonden på: www.naturfonden.dk og www.facebook.com/naturfonden

Den Danske Naturfond betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.