Ledige stillinger

Erhvervsfundraiser til forberedning af naturen i Danmark

Har du fundraisererfaring fra en NGO eller erfaring med marketing i en virksomhed, og kan du etablere samarbejder med virksomheder? Ønsker du også at beskytte og udvikle naturen i Danmark? Så kan denne mulighed hos Den Danske Naturfond blive dit næste job.

Har du fundraisererfaring fra en NGO eller erfaring med marketing i en virksomhed, og kan du etablere samarbejder med virksomheder? Ønsker du også at beskytte og udvikle naturen i Danmark? Så kan denne mulighed hos Den Danske Naturfond blive dit næste job.

Den Danske Naturfond opkøber, beskytter og genopretter natur i hele Danmark. Midlerne til opkøb af natur opnås i høj grad igennem samarbejde og partnerskaber. Vi oplever stor efterspørgsel fra virksomheder og har allerede gjort gode erfaringer på erhvervsområdet. Senest med kampagnen ”Danmark redder jord” i samarbejde med TV2. Derfor søger vi nu en ny erhvervsfundraiser, der kan løfte niveauet og hjælpe fonden til at være den bedst mulige samarbejdspartner for endnu flere virksomheder.

Din opgave som erhvervsfundraiser bliver at arbejde målrettet med partnerskabsmodeller, der skaber konkret værdi for de virksomheder, Naturfonden samarbejder med. Fra større strategiske samarbejder til kommercielle produktsamarbejder, sponsorater, kampagner og events.

Om jobbet

Du tilbydes et spændende og udfordrende job med dygtige og dedikerede kolleger. Som erhvervsfundraiser får du ansvar for udvikling og implementering af strategi og plan for erhvervsfundraising og fastholdelse af eksisterende samarbejdspartnere. Det bliver dit ansvar at sikre leverancer og milepæle. Du får også mulighed for løbende at udvikle nye ideer og forslag til aktiviteter og står også for deres praktiske gennemførsel.

Du skal blandt andet:

 • Fastsætte retningen for Naturfondens indsatser på erhvervsområdet
 • Opdyrke og lukke aftaler med relevante partnere
 • Sikre fastholdelse og mersalg gennem gode kommunikationsflows og arbejdsgange
 • Assistere direktøren i samarbejdet med de største partnere
 • Udvikle materialer både print og digitalt

Dine kvalifikationer

Du er ansvarsbevidst og ambitiøs, og du har dokumenterede resultater med erhvervsfundraising eller lignende. Der vil blive lagt særlig vægt på erfaring med opsøgende indsatser. Måske har du arbejdet i en NGO med ansvar for Cause Related Marketing og strategiske partnerskaber. Det kan også være, at har du været CSR-manager eller beskæftiget dig med marketing i en virksomhed.

Du har lyst til at arbejde på en mindre arbejdsplads med uformel omgangstone. Vi hjælper gerne hinanden på tværs af jobfunktioner.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

 • Flere års solid erfaring med fundraising og/eller marketing
 • Er i stand til at værdisætte Naturfonden
 • Er idérig
 • Kan skabe og vedligeholde relationer
 • Kan følge projekter til dørs
 • Forretningsforståelse og gode forhandlingsevner
 • Kan være hands-on og konkretisere egne idéer

Naturfonden tilbyder

Du tilbydes en højt prioriteret stilling i Den Danske Naturfond, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt med at udvikle og etablere virksomhedspartnerskaber, som kan føre til en bedre beskyttelse af naturen i Danmark. Der er en høj frihedsgrad i stillingen, hvor du får mulighed for at føre egne nye idéer ud i livet.

Du bliver en del af et sekretariat, der i dag har 7 faste medarbejdere og 2 studentermedhjælpere. Du vil referere direkte til fondens direktør.

Stillingens løn- og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt efter kvalifikationer. Du ansættes med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Arbejdsstedet er Naturfondens sekretariat på Frederiksberg.

Interesseret?

Rekrutteringsprocessen varetages af Hartmanns, og stillingen kan søges her.  Ansøgningsfristen er d. 7. juli 2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns Erik Bernskov på mobil 4121 1329 eller erik.bernskov@hartmanns.dk

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske dertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.