Ledige stillinger

Studentermedhjælper i Den Danske Naturfond

Har du lyst til at hjælpe os med få struktur på opgaverne i et travlt sekretariat?

Den Danske Naturfond søger snarest muligt en selvstændig, kreativ og serviceorienteret studentermedhjælper 15 timer om ugen.

Om jobbet og dig

Naturfonden er en ung organisation i stor fremgang. Det betyder, at opgaverne er mange og ofte varierede. Vi er et lille sekretariat med mange fagligheder. Derfor søger vi nu en studentermedhjælper, der har lyst til at hjælpe os med at få struktur på vores mange forskelligartede opgaver. Du vil høre til i teamet, der arbejder med fundraising og kommunikation. Du skal elske orden og struktur, have et godt øje for detaljer, meget gerne have sans for grafisk arbejde – og glædes ved at få opgaverne i mål. Til gengæld kvitterer vi med godt kollegialt sammenhold og en uformel omgangstone.

Det er ikke så vigtigt, hvad du læser, men du har minimum halvandet år tilbage på studiet.

Er du den rigtige person til stillingen, er du formodentlig struktureret, har høj æstetisk sans og arbejder selvkørende. Du kan holde flere bolde i luften på samme tid, kan smile gennem telefonen og er ikke bleg for følge løsningsorienteret op, når der opstår ad-hoc opgaver eller hvis vores forsendelser feks. ikke er nået frem i tide.

Du er god til at formulere dig, du har flair for IT og trives godt med mange administrative opgaver.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Hjælp til servicering af vores samarbejds- og virksomhedspartnere, herunder fakturering og produktion af SKOVBEVISER og NATURBEVISER
  • Hjælp til grafisk udarbejdelse af vores skræddersyede beviser (bl.a. Adobe InDesign)
  • Administrativ hjælp til vedligeholdelse af databaser med oplysninger om givere (bl.a. Donorfy)
  • Hjælp til kampagneafvikling, herunder pakning af Skov- og Naturbeviser
  • Kundeservice på telefon og mail

Tiltrædelse: Snarest muligt og senest d. 1. januar 2023.

Om os

Den Danske Naturfond er en privat nonprofit fond, der er stiftet i 2015. Vi arbejder for at beskytte og forbedre den danske natur gennem konkrete projekter i hele Danmark. Fonden er uafhængig og arbejder ikke for særlige interesser.

Arbejdsstedet er i Naturfondens sekretariat på Vodroffsvej 59 på Frederiksberg. Vi er lige nu 8 fuldtidsmedarbejdere og 2 studentermedhjælpere.

Arbejdstiden er mellem 9.00-17.00 fordelt på 2-3 faste hverdage. Den endelige arbejdstid planlægges med hensyntagen til dit studie. Der kan være mulighed for ekstra timer i særligt travle perioder. Hvis du er fleksibel, er vi fleksible.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Pia Walther Jensen på mail: pj@naturfonden.dk.

Ansøgning og frist

Søg hurtigst muligt og senest d. 20. november 2022. Vi holder samtaler løbende, til vi finder det rigtige match. Send os en kort motiveret ansøgning, hvor du fortæller, hvad dine stærkeste sider er, og hvorfor du søger stillingen hos Naturfonden.

Ansøgning sendes til kontakt@naturfonden.dk

Du kan læse mere os på www.naturfonden.dk  og www.facebook.com/naturfonden

Den Danske Naturfond betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle til at søge stillingen.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.