Ledige stillinger

Den Danske Naturfond søger en dygtig erhvervsfundraiser

Den Danske Naturfonds kommunikations- og fundraisingafdeling søger en dygtig erhvervsfundraiser, der kan være med til at videreudvikle fundraisingindsatsen overfor det private erhvervsliv.

Naturfonden har en stærk ambition om at være en seriøs partner for de virksomheder, der tager natur, klima, miljø og bæredygtighed alvorligt. Vi oplever stor efterspørgsel fra virksomheder og har allerede gjort os gode erfaringer på erhvervsområdet. Nu søger vi en kollega, der kan løfte niveauet og hjælpe os til at være den bedst mulige samarbejdspartner.

Du skal sørge for, at vi arbejder målrettet med partnerskabsmodeller, der skaber konkret værdi for de virksomheder, vi samarbejder med. Fra større strategiske samarbejder til kommercielle produktsamarbejder, sponsorater, kampagner og events.

Om jobbet

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med dygtige og dedikerede kolleger. Som erhvervsfundraiser får du ansvar for udvikling og implementering af strategi og plan for erhvervsfundraising og fastholdelse af eksisterende samarbejdspartnere. Det bliver dit ansvar at sikre leverancer og milepæle. Du får også mulighed for løbende at udvikle nye ideer og forslag til aktiviteter og står også for deres praktiske gennemførsel.

Du skal blandt andet:

  • Fastsætte retningen for Naturfondens indsatser på erhvervsområdet
  • Opdyrke og lukke aftaler med relevante partnere
  • Sikre fastholdelse og mersalg gennem gode kommunikationsflows og arbejdsgange
  • Assistere direktøren i samarbejdet med de største partnere
  • Udvikle materialer både print og digitalt

Kvalifikationer

Du er ansvarsbevidst og ambitiøs, og du har konkret erfaring og dokumenterede resultater med erhvervsfundraising eller lignende. Der vil blive lagt særlig vægt på erfaring med opsøgende indsatser. Måske har du arbejdet i en NGO med ansvar for Cause Related Marketing og strategiske partnerskaber. Det kan også være, at har du været CSR-manager i en større virksomhed.

Du har lyst til at arbejde på en mindre arbejdsplads med uformel omgangstone. Vi hjælper gerne hinanden på tværs af jobfunktioner.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

  • Relevant uddannelse
  • Flere års solid erfaring med fundraising og/eller marketing
  • Relationsopbygning
  • Forretningsforståelse og gode forhandlingsevner.


Løn- og ansættelsesforhold

Stillingens løn- og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt efter kvalifikationer, indenfor de rammer der gælder for fonden. Du ansættes med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Arbejdsstedet er fondens sekretariat på Vodroffsvej 59; 1900 Frederiksberg C.
Sekretariatet består af 6 medarbejdere og 2 studentermedhjælpere. Den daglige ledelse varetages af fondens direktør, og den overordnede ledelse varetages af fondens bestyrelse.

Ansøgningsfrist: 15. december 2020 kl. 12.

Ansøgningen skal sendes til kontakt@naturfonden.dk.

Yderligere information

Du kan få yderligere information ved henvendelse til direktør Flemming Nielsen på mobil 24 66 13 62 eller på mail fn@naturfonden.dk.

Læs også om Naturfonden på: www.naturfonden.dk og www.facebook.com/naturfonden

Den Danske Naturfond betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om Den Danske Naturfond

Den Danske Naturfond er en privat nonprofit fond, der er stiftet i 2015. Vi arbejder i hele landet for at sikre naturen bedre, hvor den allerede findes og er truet, og genoprette den, hvor den tidligere har været. Fonden er uafhængig og arbejder ikke for særlige interesser. Vi tænker og arbejder langsigtet for at skabe blivende, evigtvarende værdier med en sikker beskyttelse af naturværdier og en solid forankring af den langsigtede forvaltning.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.