Bestyrelse

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for fonden og dens aktiviteter

Bengt Holst

Formand

Læs mere

Tekst på vej.

Bente Overgaard

Næstformand

Læs mere

Bente Overgaard (født 1964) er cand.scient.pol fra Århus Universitet. Var i perioden 2008-2016 koncerndirektør i Nykredit A/S. Bente Overgaard er bestyrelsesmedlem i SP Group, Øresundsinstituttet, Finansiel Stabilitet, Energinet,
Royal Arena og ansvarlig for CBS bestyrelsesuddannelserne til bank, pension og forsikring. Hun er partner med fokus på finans og digitalisering hos Flensby& Partners.

Bente Overgaard blev i januar 2021 genudpeget for en periode på 4 år efter indstilling fra Dansk Industri.

Frank Ladegaard Erichsen

Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Frank Ladegaard Erichsen (født 1983) har et Studenterkursus fra Aarhus Akademi og har siden arbejdet med restaurering af fredede bygninger i Norge. I 2005 købte han Kastaniegaarden på Djursland, hvorfra hele Danmark siden 2007 har lært ham at kende i selvforsyningsprogrammet ‘Bonderøven’, hvor han er vært og tilrettelægger. Frank Ladegaard Erichsen har udgivet to bøger om selvforsyning, og har siden 2013 arbejdet med at etablere Kastaniegaardens Uddannelsescenter, som har til formål at uddanne sine elever inden for traditionelle håndværk, bæredygtighed og bred naturforståelse.

Frank Erichsen har været en del af bestyrelsen siden januar 2015 og blev i januar 2019 genudpeget for en periode på 4 år efter indstilling fra fondens bestyrelse.

Hanne Stensen Christensen

Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Hanne Stensen Christensen er direktør i Stevns Kommune med ansvar for bl.a. Plan, Miljø og Teknik. Hun er uddannet cand. scient i miljøbiologi fra Københavns Universitet, og har derudover en mastergrad i offentlig administration fra CBS. Hanne har knap 15 års ledelseserfaring fra det tidligere Frederiksborg Amt, Næstved Kommune, Lejre Kommune og senest Stevns Kommune.

Hanne Stensen Christensen blev i januar 2021 genudpeget for en periode på 4 år efter indstilling fra Kommunernes Landsforening.

Henrik C. Wegener

Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Tekst på vej.

Per Holten-Andersen

Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Per Holten-Andersen (født 1952) er forstkandidat og Ph.d. fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole og HD i Finansiering og Kreditvæsen fra Copenhagen Business School. Han var rektor ved Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole fra 2002-2006. Efter fusionen mellem Landbohøjskolen og Københavns Universitet var Per Holten-Andersen dekan ved det Biovidenskabelige Fakultet (KU-Life) fra 2007-2011. 2012 til 2019 var han rektor for Copenhagen Business School. Per Holten-Andersen har også en række bestyrelses- og æresudnævnte poster på sit cv. Han sidder blandt andet i Knud Højgaards Fonds bestyrelse.

Per Holten-Andersen har været en del af bestyrelsen siden januar 2015 og blev i januar 2019 genudpeget for en periode på 4 år efter indstilling fra Rektorkollegiet, Danske Universiteter.

Hanne Leth Andersen

Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Hanne Leth Andersen (født 1962) er uddannet mag.art. i romansk filologi og ph.d. i fransk sprog fra Københavns Universitet. Hun var i 13 år ansat ved Aarhus Universitet, hvor hun blandt andet var professor og prodekan ved Det humanistiske Fakultet. Herefter kom hun til CBS som direktør for Learning Lab. De seneste 5 år har hun været rektor for Roskilde Universitet (RUC). Hanne Leth Andersen er engageret i en række bestyrelser og i international evaluering og udvikling af uddannelseskvalitet og forskningsstrategi.
Hanne Leth Andersen er udpeget for en periode på 4 år efter indstilling fra Rektorkollegiet, Danske Universiteter. Hun tiltrådte i januar 2019.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.