Sekretariat

Sekretariatet står for Naturfondens daglige drift

Flemming Nielsen

Direktør
fn@naturfonden.dk
Tlf.: 24661362

Det arbejder han med

Flemming leder Naturfondens daglige arbejde. Han har blandt andet ansvar for strategi og udvikling og har den løbende kontakt til Naturfondens bestyrelse.

Mads Jakobsen

Naturområder
mj@naturfonden.dk
Tlf.: 2040 4421

Det arbejder han med

Mads planlægger og udvikler Naturfondens nye naturområder og de naturområder, vi allerede ejer. Han er blandt andet med til at udvikle naturen i Bøtøskoven, Store Åmose og på Mandø. Mads har mange års erfaring med store naturgenopretningsprojekter blandt andet som chefkonsulent i Miljøministeriet.

Frederik Møller

Naturområder
På barsel til maj 2023

Det arbejder han med

Frederik planlægger og udvikler Naturfondens nye naturområder og de naturområder, vi allerede ejer. Han har blandt andet været med til at udvikle naturen i Mols Bjerge, Hammer Bakker og Læsten Bakker. Frederik har flere års erfaring som biolog i flere kommuner og er også engageret i naturbeskyttelse i sin fritid.

Maya Schuster

Fundraising, kampagner
ms@naturfonden.dk
Tlf.: 2481 7747

Det arbejder hun med

Maya har ansvar for Naturfondens kampagner. Det gælder for eksempel udvikling af Skov- og Naturbeviser. Hun hjælper også, hvis du har spørgsmål til arv og testamente eller fællesskabet af Naturbeskyttere.

Jonas Arboe Harild

Fundraising, systemer
jh@naturfonden.dk
Tlf.: 2481 3580

Det arbejder han med

Jonas har ansvaret for, at teknikken altid virker. Det gælder for eksempel betalinger, CRM og webshop. Han er også klar til at hjælpe, hvis du vil oprette en indsamling i forbindelse med fødselsdag, reception eller begravelse.

Uffe Rasmussen

Kommunikation
ur@naturfonden.dk
Tlf.: 2323 0561

Det arbejder han med

Uffe har ansvar for Naturfondens kommunikation. Det gælder for eksempel pressehenvendelser, hjemmeside, sociale medier, tryksager og meget mere. Han tager også fotos og laver video.

Kenneth Petersen

Administration
kp@naturfonden.dk
Tlf: 2481 7479

Det arbejder han med

Kenneth har ansvar for Naturfondens administration. Det gælder blandt andet regnskab, økonomi, kontrakter, serviceaftaler, IT og sekretariatets daglige drift.

Freja Tybirk Kvist

Studentermedhjælper
naturfonden@naturfonden.dk
Tlf.: 2040 4408

Det arbejder hun med

Freja er klar ved telefon og mail for at svare på dine spørgsmål om Naturfondens arbejde, din naturbeskytteraftale, Skovbeviser og meget andet.

Katrine Norden Rasmussen

Studentermedhjælper
naturfonden@naturfonden.dk
Tlf.: 2040 4408

Det arbejder hun med

Katrine svarer på dine spørgsmål på telefon og mail om Naturfondens arbejde, din naturbeskytteraftale, SKOVBEVISER og meget andet.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.