Sov i naturen
i Hammer Bakker

Beskyt den vilde natur

Den vilde natur mangler plads. Men du kan hjælpe. Som Naturbeskytter giver du naturen mere plads hver måned. For 12 kroner redder du 1 m2. BLIV NATURBESKYTTER NU

På nettet kan du finde en masse forslag til vandreture og overnatning i det fri. Men i Naturfonden har vi selvfølgelig vores favoritter.

Det gælder for eksempel et af Nordjyllands bedste og vildeste naturområder, Hammer Bakker.

Her kan du nu tage familien med ud i et nyt shelter og en ny lejrplads, vi netop har etableret sammen med Aalborg Kommune og Nordea-fonden.

Det er et skønt sted at sove, før eller efter du går dig sund og frisk på de i alt 17 kilometer vandrestier. Her kommer også snart bålhytte og WC.

Den nye lejrplads ligger øst for Torndal. Det er lettest at komme dertil fra den nordlige p-plads ad orange vandrerute.

Man møder bare op i shelteret for at overnatte. Det er ikke muligt at booke på forhånd. Du kan også overnatte i det andet shelter på rød vandrerute i den sydlige del af området. Find turkort

Sov i et nyt shelter i Hammer Bakker før eller efter en dejlig dag med naturoplevelser på de 17 kilometer vandrestier. Fotos: Aalborg Kommune og Jesper Edvardsen.

HAMMER BAKKER

Op mod 1000 hektar af Hammer Bakker genoprettes. Her bliver mere naturlig løvskov. Vi genopretter også tidligere tiders heder, overdrev og græsningslandskaber, så området igen bliver til gavn for mange arter planter, insekter og dyr. Du kan opleve naturen fra 17 kilometer vandreruter. Naturfonden samarbejder med Aalborg Kommune og Dansk Botanisk Forening om at hjælpe naturen og give mulighed for at opleve naturen.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.