Opret dit testamente med TestaViva

Det er relevant for langt de fleste danskere at skrive testamente, men få gør det, og så frasiger de sig muligheden for indflydelse på den arv, de efterlader.

TestaViva

Det er relevant for langt de fleste danskere at skrive testamente, men få gør det, og så frasiger de sig muligheden for indflydelse på den arv, de efterlader. Mange kender ikke arveretsreglerne og vil ofte fordele arven på en anden måde, end reglerne siger, når vi ikke gør noget. Danskerne er generøse og  generelt rigtig gode til at støtte velgørende formål. Men få vælger at skrive en velgørende organisation ind i deres testamente. Mange er ikke opmærksomme på muligheden. Blandt andet derfor samarbejder Den Danske Naturfond med TestaViva. For naturen har brug for os. Selv en lille støtte i et testamente kan gøre en markant forskel og omsættes til en stor indsats for den danske natur. Alle bidrag tæller og modtages med stor tak.

Opret dit testamente med det samme online

Hvad er TestaViva

TestaViva er en online platform, hvor du nemt kan oprette, opdatere og holde styr på de vigtigste juridiske dokumenter, for eksempel testamente.

Naturfonden betaler oprettelsen

Vælger du at betænke Naturfonden i dit testamente, betaler vi udgifterne til oprettelsen af testamentet. TestaViva tilbyder online juridisk hjælp.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.