Støt som virksomhed

Den danske natur er presset. Flere end 2.500 arter er i fare for at forsvinde. Din virksomhed kan sikre deres levesteder med en donation i dag.

Støt naturen - hjælp de truede arter

Sammen med Naturfonden gør din virksomhed Danmark grønnere m2 for m2. Naturfonden frikøber, beskytter og genopretter dansk natur.

Jo flere kvadratmeter vi kan opkøbe, des plads kan vi skabe til havørn, isfugl, orkidéer og alle de andre dyr og planter, som hører til i den vilde danske natur.

Det koster kun 1200 kroner at købe 100 m2 kvadratmeter god bevaringsværdig dansk natur.

100 % af jeres donation går til at sikre mere plads til naturen i Danmark. I får altid information om, hvilket naturområde jeres donation er gået til, når vi offentliggør køb af nyt naturområde.
Administrationsudgifterne er dækket af fondens driftskapital.

Vi udsteder et NATURBEVIS til jeres virksomhed (uden ramme) for alle donationer over 4.800 kr. For hver 12 kr., sikrer I én m2 natur, og vi omregner støtten til m2. Alle beviser printes på tykt, certificeret kvalitetspapir.

Virksomheden kan trække bidraget fra i skat. Man kan højst få fradrag for 17.700 kr. i 2023. Læs mere hos SKAT.

Bankoverførsel
Foretrækker I at lave en donation via bank, kan det gøres ved at indbetale til reg. nr. 4387 kontonummer 12476205.

Kvittering/faktura til bogholderiet 
Vi sender en e-mail kvittering, hvor alle af jer indtastede data er oplyst samt naturfondens stamdata inkl. CVR. Nr. fremgår.

Vi udsteder også gerne en faktura, når jeres donation overstiger 4.800 kr. /400 m2 fri natur.  Send venligst en e-mail med samme information, som angivet i formularen til venstre til mc@naturfonden.dk, så sender vi jer en faktura per e-mail.

Tak for jeres støtte til et konkret naturområde i Danmark.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.