Nyt medlem af Naturfondens bestyrelse

Hanne er direktør i Lejre Kommune med ansvar for bl.a. natur, miljø og fysisk planlægning. Hanne afløser Lise Kingo, som er udtrådt af bestyrelsen, efter sin ansættelse hos FN i New York.

“Med Hanne får vi et nyt bestyrelsesmedlem, der har et mangeårigt og indgående kendskab med at udvikle og gennemføre konkrete projekter. Det gælder både de faglige, planlægningsmæssige og praktiske muligheder og udfordringer man møder, når man som Naturfonden skal gennemføre naturprojekter i samklang med lokale interesser og forskellige interessenters synspunkter. Jeg ser derfor også meget frem til, at Hanne nu indtræder i bestyrelsen”, siger bestyrelsesformand Lauritz B. Holm-Nielsen.

Hanne S. Christensen er uddannet cand. scient i miljøbiologi fra Københavns Universitet, og har derudover en mastergrad i offentlig administration fra CBS. Hanne har knap 15 års ledelseserfaring fra det tidligere Frederiksborg Amt, Næstved Kommune og senest Lejre Kommune.

“Jeg er meget glad for at blive en del af Naturfondens bestyrelse. Jeg har fulgt fonden med interesse siden fondens tilblivelse for et par år siden, og synes det er noget af det mest interessante og nyskabende, der er sket på naturområdet i mange år. Jeg tror og håber samtidig på, at jeg kan bidrage til arbejdet i fonden på en måde, som sikrer fonden fortsat fremdrift. Det fortjener fonden på alle måder”, siger direktør Hanne S. Christensen i forbindelse med udpegningen.

Hanne indtræder i bestyrelsen fra den 1. januar 2017, og deltager i sit første bestyrelsesmøde senere på måneden.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.