Nyt initiativ skal få flere danskere til at skrive testamente

Danskerne er et generøst folkefærd og er generelt rigtig gode til at støtte velgørende formål. Men det er få, der vælger at skrive en velgørende organisation ind i deres testamente. Mange er simpelthen ikke er opmærksomme på, at det er en mulighed.

I fællesskab lancerer Den Danske Naturfond og 30 andre velgørende organisationer derfor nu hjemmesiden detgodetestamete.dk, der sammen med en række nationale oplysningskampagner og gratis juridisk rådgivning skal klæde danskerne på til at tage stilling og give noget godt videre.

Formålet med initiativet er blandt andet at oplyse danskerne om det relevante i at nedfælde en sidste vilje, og at slå fast, at testamentering hverken er dyrt eller besværligt.

Desuden skal initiativet skabe overblik over mulighederne, og gøre opmærksom på, at støtten virkelig gør en forskel – også for Den Danske Naturfond:

“Selv om Den Danske Naturfond er en ny organisation, har flere personer allerede oprettet testamente til fordel for fonden. Det er vi både glade for og beæret over. At modtage arv og gaver forpligter på en helt særlig måde. Alle bidrag til fondens arbejde vil blive brugt ude i naturen til at købe, beskytte og genoprette naturområder i hele Danmark. Alle områder får en evigtvarende beskyttelse, og der vil være fri adgang for besøgende alle steder,” siger direktør i Den Danske Naturfond, Flemming Nielsen.

 

Se mere på

detgodetestamete.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.