GAVETIP TIL MORS DAG:
Giv vild natur og et flot Skovbevis

Hvorfor give din mor en blomst, når du kan give hende en hel blomstereng?

Tænker du på at give din mor en gave til Mors Dag, der vækker glæde? Vil du gerne give noget, der gavner og varer evigt? Kan du godt lide at støtte velgørenhed? Så giv et stykke vild natur i gave.

Når du køber et Skovbevis fra Naturfonden, sikrer du og din mor et helt nyt område med natur i Danmark. Urørte eventyrlige skove, og blomstrende enge med flaksende sommerfugle og summende insekter.

Du bestemmer selv, hvor mange kvadratmeter du vil sikre.

Hver gang, du giver 12 kroner, sikrer du en ny m2 natur for altid. Giver du for eksempel for 300 kroner, sikrer du 25 m2 ny natur.

Din mor får endda et flot Skovbevis trykt på kunstpapir med et af Naturfondens populære motiver fra den vilde danske natur.

Du kan vælge det helt nye og skønne motiv med en smuk odderfamilie særligt lavet til Mors Dag 2021.

Du hjælper naturen med nye og bedre steder at leve, hvis du køber et Skovbevis hos Den Danske Naturfond. Hver en krone går til mere natur, ingen penge til drift og administration.

DU HJÆLPER NATUREN

Naturen i Danmark har aldrig haft så lidt plads som nu. Den mangler plads, og det er den største grund til, at flere end 2000 arter dyr og planter ved at forsvinde fra Danmark.

Naturfonden arbejder hver dag året rundt for at sikre flere levesteder, hvor den vilde natur kan trives igen. For altid.

Læs om Naturfondens mange naturområder

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.