Firmajulegaver til naturen

I kan glæde jeres medarbejdere med en grøn firmajulegave, hvor de får et smukt bevis på den konkrete forskel, de gør. Når jeres medarbejdere vælger at donere værdien af deres julegavebeløb til mere vild og glad natur i Danmark gennem Naturfonden, modtager de et trykt NATURBEVIS.

Det er en oplagt mulighed for, at I som virksomhed kan vise socialt ansvar og tilbyde jeres medarbejdere en nem måde at gøre en forskel for andre i julen. Tilmeld jer og modtage en kommunikationspakke med tekst og billeder af NATURBEVISER med forskellige motiver og på forskellige beløbsstørrelser, som I kan bruge internt i virksomheden til at tilbyde jeres medarbejdere en natur-julegave i år.

Vi udsteder NATURBEVISER til alle medarbejdere på det valgte antal m2 (uden ramme). Alle beviser printes på tykt, certificeret kvalitetspapir. For hver 12 kr. sikrer I én m2 natur.
Vælg det motiv, beløb og antal kvadratmeter2, som passer til jeres julegave.

100 % af jeres donation går til at sikre mere plads til naturen i Danmark. I får altid besked om, hvilket naturområde jeres donation er gået til, når vi offentliggør køb af nyt naturområde.

 

Hvordan kommer vi i gang?

    1. Tilmeld din virksomhed nederst på denne side
    2. Du modtager en kommunikationspakke med tekster og billeder NATURBEVISER af  forskellige beløbsstørrelser til brug på f.eks. jeres julegaveportal
    3. Din virksomhed støtter mere vild, glad natur i Danmark. Når vi opkøber et nyt naturområde, får I besked på, hvor det er og modtager information til brug i jeres interne/eksterne kommunikation
    4. Dine medarbejdere får et smukt tryk NATURBEVIS med firmanavn og det valgte antal kvadratmetre angivet.

Se eksempler på grafik i kommunikationspakken. Vælg imellem to motiver og seks forskellige beløbsstørrelser.

 

Om Den Danske Naturfond

Naturfonden køber, beskytter og genopretter natur i hele Danmark. Vi skaber unikke naturoplevelser for alle og evigtvarende naturbeskyttelse. Naturfonden er en uafhængig, privat, non-profit fond. Se naturområderne.

The Danish Nature Fund
The Nature Fund purchases, conserves and restores nature in Denmark. We create unique nature experiences for everybody and our conservation is forever. The Fund is independent, private and non-profit. See all nature areas (in Danish) Se naturområderne.

600 kr. - 50 m2
360 kr. - 30 m2

Test

Erhverv - julegave-medarbejder

KONTAKT

Mette Christensen

Mette Christensen

Fundraising, erhverv
mc@naturfonden.dk
Tlf.: 2481 7405

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.