Bliv naturbeskytter

Den danske natur er presset. Mere end 2000 arter er i fare for at forsvinde. Vi skal sikre deres levesteder nu.

Vil du beskytte den vilde natur?

I Danmark har vi mange smukke og unikke naturområder. Fra de stormombruste kyster over eventyrlige, urørte skove til bølgende blomsterenge. Men mange af de vilde dyr og planter, som tidligere var almindelige her, er i dag truet, fordi deres levesteder forsvinder.

Det koster kun 12 kroner at købe en kvadratmeter god bevaringsværdig dansk natur.

Giver du et bidrag, så er du med til at sikre naturen, hvor den findes og er truet, og genoprette den, hvor den før har været. En rigere natur er mere spændende at gå på opdagelse i og giver mulighed for at komme tæt på de dyr og planter, der gør dansk natur til noget særligt. Du kan være med til skabe naturværdier, der sikres for eftertiden.

Intet administrationsgebyr

Når du giver at bidrag til Den Danske Naturfond, går hver en krone fulgt og helt til opkøb af værdifulde danske naturområder, for administrationsudgifterne er dækket af fondens driftskapital.

Det kalder vi ”100 procent til naturen”

Hvad får du?
Som naturbeskytter gør du en konkret forskel for den danske natur. Du får en ”konto” hos os, hvor vi gemmer dine fritkøbte m², til vi køber et naturområde. Hver måned sparer du op til at frikøbe endnu mere dansk natur. Du bliver inviteret med, når vi indvier nye projekter, som din støtte har været med til

Du kan trække dit bidrag fra i skat (op til 16.300 kr. i 2019). Læs mere hos SKAT.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.