ELSK

ELSK vil lave tøj, der giver dig mest værdi for pengene, samtidig med at de inspirerer både forbrugere og andre virksomheder til at fokusere på miljøet. ELSK har sammen med Anders Morgenthaler lavet denne fede t-shirt, der sikrer 16 m2 unik natur.

Køb T-shirten og læs mere om ELSK her.

 

 

 

Copenhagen Contemporary

Frem til 1. september kan man opleve udstillingen I Have Grown Taller from Standing with Trees af den schweiziske kunstner Claudia Comte.  Comte har skabt en publikumsinvolverende installation, der forener skulptur, lyd og matematiske systemer med kunstnerens interesse for arkæologi, biodiversitet og skovbrug. I kunsthallens butik kan man købe postkort fra udstillingen, hvor hele overskuddet går til opkøb af urørt skov. Læs mere om udstillingen her.

 

 

CONTINEO PHOTO by Jesper Edvardsen

Jesper Edvardsen er fotograf og har taget billede for store virksomheder som Novo Nordisk, Nykredit og DSV. Jesper har doneret sin tid og sine evner til Den Danske Naturfond. Han har besøgt alle fondens projekter og leveret smukke, professionelle billeder til web, sociale medier og publikationer.

Læs mere om CONTINEO her.

 

 

Guns N’ Gourmet

Guns N’ Gourmet er en nomadisk jagtrestaurant, der tilbyder højgastronomiske oplevelser til teambuilding for private og firmaer. Firmaet består af brødrene Rasmus, der er uddannet kok, og Anders, der har været jæger siden han kunne gå. Guns N’ Gourmet arbejder med vilde urter og vildt kød. Guns N’ Gourmet har gjort virksomheden til en aktiv naturbeskytter og donerer 5 % af firmaets årlige overskud til Den Danske Naturfond. Læs mere om Guns N’ Gourmet her.

 

 

MorfarsMoustache.dk

MorfarsMoustache.dk har siden 2008 tilbudt et stort online sortiment af unikt vintage tøj og -tilbehør til både herrer, damer og børn. Sortimentet repræsenterer brugt tøj og tilbehør fra ca. 1940-1990’erne. På Black Friday 2018 frikøbte MorfarsMoustache 117 m2 natur.

Besøg dem her.

 

 

Boody Scandinavia

Boody laver basistøj af bambusviskose, der er spundet af økologisk dyrket bambus, et miljøvenligt materiale som er blødt at have på, allergivenligt og åndbart. I anledning af Cyber Monday 2018 donerede Boody 15 % af deres salg til Den Danske Naturfond. De sikrede 715 m2 unik natur.

Læs mere om Boody her.

 

 

B&W Vølund

Babcock & Wilcox Vølund AB er et miljøteknologiselskab, der er specialiseret i røggasrensning og røggaskondensation til anlæg, der brænder biobrændstoffer eller forbrænder affald. B&W Vølund har frikøbt 1667 m2 unik dansk natur.

Læs mere om dem her.

 

 

Sawy Copenhagen

Sawy Copenhagen producerer bæredygtigt, økologisk basistøj til private og virksomheder. Firmaet har designet og produceret en limited edition sweatshirt med Naturfondens logo – egebladet. Salget af sweatshirten har sikret 105 m2 urørt skov.

Læs mere om Sawy Copenhagen her.

Tilmeld nyhedsbrev

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekter - tilmeld dig nyhedsbrevet gratis her.